+358 (0)207 559 669 infofoo@projektimatto.fi
Tuotteet

Valikoimastamme löydät parhaat eurooppalaiset lattioiden päällysteet, pinnoitteet ja hoitotuotteet.

Tilaa esittely

Nimi *
Sähköposti *
Yritys
Puhelinnumero

Lattiapäällysteet

Uutta lattiaa luodessa löydät lattiapäällysteistämme laadukkaat ja kätevät vaihtoehdot kaikenlaisiin tiloihin. Pintamateriaaleja ja tyylejä yhdistelemällä voidaan luoda kuhunkin tilaan parhaiten sopiva ratkaisu – vain mielikuvitus on rajana.

Interface / Heuga -tekstiililaatat

Irtoasennettavat ja helposti muunneltavat INTERFACE ja HEUGA-tekstiilaatat julkisiin tiloihin kestävät kovempaakin kulutusta. Maailman ympäristöystävällisimmältä valmistajalta, HEUGA on tekstiililaattojen pitkäikäisin merkki ja tae laadusta.

Valmistajan sivuille

FitNice -kudotut vinyylilattiat

Kudottu vinyyli on luotu kovaan kulutukseen. Vertisolin valmistamat FitNice -vinyylilattiat ovat saatavissa sekä rullana että laattoina ja asennus joko liimalla tai kätevästi irtoasennuksena. Lisäksi voit valita mieleisesi lukemattomista upeista eri kuoseista ja väreistä.

Valmistajan sivuille

Remp-kumilattiat

Kun kestävyys on lattian tärkeimpiä asioita, Remp-kumilattia on paras valinta. Italialaisen valmistajan ISO-standardin mukaiset lattiat sopivat lentokentiltä aina jäähalleihin, ja ovat saatavilla useissa tyylikkäissä eri kuoseissa.

Valmistajan sivuille

Belakos-rullamatot

Belakos edustaa rullamattojen klassista luksusta parhaimmillaan. Sopii kaikkialle minne tekstiilimatot istuvat kuten hotelleihin ja ravintoloihin ja valmistusmateriaali polyamidi kestää aktiivista käyttöä. Ainoa oikea valinta, kun tilaan halutaan paksun tekstiilimaton tuomaa ylevyyttä.

Valmistajan sivuille

Intercell -korokelattia

Helppo asentaa, kevyt ja kestävä, munneltava, siinä Intercell -korkokelattian tärkeimmät ominaisuudet.

InterCell-korokelattiat

Interface-valmistajan InterCell-korokelattiat ovat yhtä tyylikkäitä kuin käteviä: niiden alla voi hallitusti ja tilavasti kuljettaa sähköjohtoja, putkia, läpivientejä ym. sen sijaan että tilaa vietäisiin esim. katosta. Samankokoiset asennupalat kuin HEUGA-tekstiililaatoissa, voidaan asentaa symmetrisesti.

Valmistajan sivuille

Lisää esitteitä